Alles vindt zijn bestemming: de mens… en wat hij maakt!!

Mens en Milieu
Onze kringlooporganisatie is een sociale onderneming zonder winstoogmerk die als doel heeft (sociale) werkgelegenheid te bieden en hergebruik te bevorderen van goederen en grondstoffen met een grote positieve impact op mens en milieu!

Mens
De mens staat bij ons centraal.
Omdat we de wereld een beetje mooier willen maken, hebben we van maatschappelijke verantwoordelijkheid ons werk gemaakt. We proberen zoveel mogelijk mensen aan een werkplek te helpen. We streven daarbij naar een werksfeer waarin we elkaar respecteren, maar vooral elkaars beperkingen en elkaars vaardigheden accepteren. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij meedenkt, meewerkt en initiatieven neemt (actief zijn) binnen zijn of haar eigen mogelijkheden.
De ARM biedt daarnaast hulpverlening door mensen op te vangen die uit een probleemsituatie komen. Daar waar mensen zorg en begeleiding bij het wonen nodig hebben, kunnen wij een woonplek in het zorghuis bieden.

Als u wilt weten op welke wijze we hier inhoud aan geven, klik dan op de afbeeldingen links.

Milieu
Door middel van hergebruik en recycling werken wij mee aan een duurzame samenleving.
Uit recente berekeningen van het TNO blijkt dat de kringloopwinkels in ons land een veel grotere positieve bijdrage leveren aan het milieu en de werkgelegenheid dan vaak wordt gedacht.

Wilt u weten hoe wij dan doen, klik op de afbeeldingen rechts.

   
   
     
   
     
   
     
   

Openingstijden: 

Winkels Oudegracht

Dinsdag tot en met zaterdag
Elke eerste zondag van de maand

Winkels Verlengde Hoogravenseweg
Dinsdag tot en met zaterdag

 
 
 
van 12:00 uur tot 18:00 uur
van 12:00 uur tot 17:00 uur
 
 
van 10:00 uur tot 17:00 uur